10.10.2018. 16:44
2
Katarina Grujić: Bivše momke sam blokirala i u životu i na društvenim mrežama
Ljubavni život Katarine Grujić oduvijek je zanimao publiku, a ona je otkrila na koji način je uspjela preboljeti bivše ljubavi.

Često ne znam šta je s ljudima. Onda shvatim koliko moja publika voli moje pjesme i da ih zanima moja karijera. Ne vidim potrebu da djevojčica od 15 godina ili žena od 30 do 40 želi da zna s kim sam ja i šta radim sa svojim momkom. Više mi je toga preko glave, ali jasno mi je, čim gledaju rijaliti u toliko mjeri. Shvatite da je njihova zanimacija isključivo tuđi život. Niko ne treba da zna ništa o privatnom životu nijedne javne ličnosti - rekla je Katarina.


Gdje izlazite kada želite da se sakrijete od pogleda javnosti?

- Ne dozvoljavam da to što ljudi gledaju u tuđe dvorište utječe na način na koji živim, na mjesto gdje ću izaći i s kim. Jednostavno nemam zadrške i ne razmišljam o tome hoće li i kako ko komentirati moje pojavljivanje bilo gdje. Sama sam birala ovaj posao i da budem poznata ličnost. Ako mi se ide u neki klub, restoran, splav, bit ću tamo. Bilo bi licemjerno da se bunim i da mi smeta kada me neko slika, priđe tu gdje sam ja ili me komentira - izjavila je pjevačica.

Aktivni ste na društvenim mrežama. Koliko često Vas lajkuju bivši momci?

- Ne dao im Bog. Bivše momke sam blokirala i u životu i na društvenim mrežama. Ne može me niko od njih lajkovati ili dobiti, sve i da hoće - zaključila je Grujić, prenosi Espresso.


(Admir Oručević)

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.