5.11.2018. 15:15
3
Karleuša odgovorila Bubi Corelliju
Popularna srbijanska pjevačica Jelena Karleuša rekla je kako ne zna kroz padeže da promijeni nadimak repera Bube Korelija, a onda je nastao pravi rat.

“Jalu sam upoznala, jako je fin momak. Podržala sa tada Jalu, mi imamo snimljen duet, ali ja ga nisam objavila”, rekla je Jelena u emisiji “Glamur”, a onda je dobila odgovor od Bube Korelija na Instagramu.

“Jelena Karleuša nikada neće snimiti pjesmu sa nama zato što je stara, previše smo mi mladi za nju”, rekao je Buba, ali mu je Karleuša uzvratila udarac i objavila duet koji su snimili, prenose srbijanski mediji.



(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.