12.11.2018. 16:12
0
Milionerka nudi 70.000 eura godišnje muškarcu koji želi da joj bude momak
Jane Park je 23-godišnja milionerka iz Velike Britanije koja je sa 17 godina osvojila milion funti na lutriji i tako postala poznata, prenosi Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Ona sada nudi 60.000 funti godišnje (nešto manje od 70.000 eura) svom budućem dečku, odnosno bilo kome ko želi da bude sa njom i da budu u ozbiljnoj vezi.

Tvrdi otkad je dobila na lutriji nema sreće u ljubavi jer ne zna da li neko želi da bude sa njom jer je bogata ili jer mu se zaista sviđa pa se zato i odlučila na ovu neobičnu ponudu jer kako kaže bar će imati otvoreni dogovor.

Nije htjela da otkrije koliko joj je još novca ostalo, ali kaže da lagodno živi, a najviše voli da troši na modne dodatke, estetske zahvate i skupa putovanja.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.