2.12.2018. 9:30
1
Još se nisu pronašli satovi Saše Popovića: I Aca Lukas ispitan u policiji
Poznat je podatak da je vila Saše Popovića nedavno bila na meta lopova kom prilikom mu je odnešeno, između ostalih ukradenih stvari, i vrijedna zbirka satova sa kojim se Saša ponosio.

Priveden je veliki broj poznatih i nepoznatih lica na saslušanje, svaki sumnjivac je bio ispitan a onda kada se sve pritajilo saznajemo da je Aca Lukas bio priveden na saslušanje u policiju. Na njegovoj ruci je bio skupocjeni sat, no Lukas je uz sve to priložio i revnosnu dokumentaciju o porijeklu sata, tako da je „čist“ napustio policijsku stanicu.

Na pitanje da li se ljuti na Sašu što ga je eventualno prijavio on kaže da ne, da u svakom slučaju želi da on što prije nađe one koji su mu otuđili te omiljene komade nakita.

S druge strane, Popović da bi prikrio pomenuti događaj izjavljuje da Lukas uopšte nije bio u policiji zbog sata što će reći da je predstavnike medija lagao u oči, prenosi Expres.


(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.