11.12.2018. 9:08
1
Jelena Karleuša Jalu Brata i Bubu Corellija nazvala "debelim bradatim ljudima": Mogla sam Bubajali da zatvorim sva vrata u Srbiji jednom slikom
Jelena Karleuša je "zaratila" sa Bubom Corellijem, a sve je počelo kada je pjevačica blokirala repera na društvenim mrežama, prenosi Express.

Piše: Haris Ahbabović

– Mogla sam ja i bolnije način da uzvratim onom Bubajali ili kako se zove… Da mu zatvorim sva vrata u Srbiji jednom slikom. Ali, ja sam neko ko ne udara na slabije od sebe – napisala je Jelena na Twitteru.

Sada se ponovo dotakla iste teme, pa je iznijela sve što joj je na duši.

– Ne znam šta da kažem što nisam rekla. Ti debeli bradati ljudi su se istračali ružno. Jedan od njih, ne znam koji je, izvrijeđao me je, ničim izazvano – rekla je Jelena.

– Evo ja ću opet ispasti šmekerka, kao što sam ispala u odgovoru na uvrede, i reći ću: 'Sarađivala bih sa njima, zašto da ne?', ali kad se jedan od njih debeli, bradati izvini i kada kaže da nije bio pri sebi i da je bio pod uticajem nekih opijata, vjerovatno, kada je ispičao te gluposti, ja ću mu oprostiti i možemo da sarađujemo - napisala je Jelena Karleuša.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.