23.12.2018. 21:36
0
Turska glumica zavela muža Jelene Karleuše? Stvarno ne znam šta da vam kažem o tome
Turska glumica Asli Enver, najpoznatija po ulozi u seriji “Istanbulska nevjesta”, nedavno je bila na meti brojnih medija zbog navodne ljubavne afere sa srbijanskim fudbalerom Duškom Tošićem, inače suprugom srbijanske pjevačice Jelene Karleuše.

Naime, glumica i fudbaler navodno su bili viđeni zajedno, ali kada su glumicu pitali šta ima reći o tome, bila je vrlo jasna.

“Stvarno ne znam šta da vam kažem o tome, njega čak ni ne poznajem, događa se da izlaze takve stvari. Jako mi je smiješna ta vijest”, kazala je Asli za turske medije koji su je uhvatili ispred jednog restorana, piše “Dnevnik“.

Inače, Jelena i Duško imaju vrlo skladan brak uprkos tome što su puno razdvojeni, dok Asli “ljubi” pjevača Murata Boza. Ovdje je očito bila riječ tek o traču. Ili možda ne?


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.