15.1.2019. 12:50
0
Ovako izgleda žena Ognjena Vranješa sa kojom ima kćerku
Jelena Karleuša, našla se u centru skandala zbog eksplicitnih fotografijama koje je objavio fudbaler Ognjen Vranješ. Njihov sukob ne jenjava, a iz minute u minutu svaka od strana iznosi svoje argumente.

U jednom od prvih saopštenja u kojima se oglasila nakon spornih fotografija, srbijanska pjevačica nije birala riječi koje je uputila na račun fudbalera, a u jednom dijelu je pomenula i njegovu suprugu.

– Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bježite! Iselite se crve! Brzo!!! – navodi se u pomenutom dijelu saopštenja.

Ognjen sa Danijelom ima kćerku, a na njegovom Instagram profilu može se pronaći tek po koja fotografija sa zgodnom brinetom.



Do ovoga trenutka ona se još uvijek nije oglašavala povodom novonastale situacije, a vrijeme će pokazati hoće li i poslije svega ovoga ostati uz svog supruga, prenosi Express.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.