15.1.2019. 14:44
4
Oglasila se Vranješeva majka: Karleuša mora da odgovara za svoje postupke, trebalo je da ona vodi računa!
Majka Ognjena Vranješa koji je plasirao u javnost gole fotografije Jelene Karleuše, kaže da joj uopšte nije prijatno zbog nastale situacije!

Jelena Karleuša je po objavljivanju spornih fotografija uputila niz prijetnji i uvreda Vranješu, a njegova majka smatra da oboje treba da odgovaraju za svoje postupke.

– Nije mi prijatno. Uopšte ne želim da komentarišem da li je tačno ili nije. Je li moj sin nekog ubio? Da vam kažem, ako je to istina, ta žena ako je najpopularnija trebalo je da vodi računa o tome. Jel ja treba da vodim računa o nečijim postupcima, ne razumijem? I moj komšija preko puta mene isto to radi. Da li je to princ Čarls, Jelena ili neko drugi, kao da me je briga – rekla je za Blic majka Ognjena Vranješa, a zatim nastavila:

– Da vam kažem, ono što pričam sa sinom i o čemu razgovaram, to su intimne stvari. Ne želim da se moje ime i ime mog sina provlači kroz novine. Razumijem vas da pišete o tome. Za sve svoje postupke moramo da odgovaramo, pa tako i Jelena Karleuša, Ognjen Vranješ i svi ostali – završila je Vranješova majka, prenosi Express.


(Admir Oručević)

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.