17.1.2019. 16:23
3
Duško Tošić se razvodi od Jelene Karleuše: Neće da joj oprosti seks-aferu
Duško Tošić nema namjeru oprostiti Jeleni Karleuši aferu sa Ognjenom Vranješem.

Duško je već kontaktirao advokata, prenosi srbijanski list "Kurir" od bliskog prijatelja i kolege fudbalera, i namjerava proces razvoda ubrzati kako bi od svoje, još zakonite, supruge sačuvao 14 miliona koji mu slijeduju prema posljednjem ugovoru u Kini.

Kako njegov blizak prijatelj i bivši saigrač otkriva, Tošić ga je, samo nekoliko sati nakon što su se pojavile poruke u kojima Jelena zove njihovog kolegu Ognjena Vranješa na seks, pozvao i u povjerenju zatražio kontakt advokata za razvode.

- Kada je počela cijela ta priča o Jeleninom seksu s Ognjenon, svi mi koji dobro poznajemo Duška rekli smo da će sve proći kao da se nije ni desilo ukoliko se ne pojave dokazi. Ipak, isplivali su fotografije, snimci i poruke i cijela Srbija je vidjela njegovu golu ženu s klincem koji u fudbalskom svijetu važi za lijevo smetalo. Samo dan nakon toga, izašle su one poruke gdje govori ljubavniku da je muž ne je*e dobro i da ga gleda kao brata, a zatim do detalja opisuje perverzni seks koji želi. E, tu je puko - priča izvor.

- Samo sat otkako su svi mogući portali objavili prepisku Jelene s "tim malim", zazvonio mi je telefon i vidio sam da je on. Znao sam da me zove da se raspita za razvod i da je pukao. I sam sam razveden, a dobar advokat mi je pomogao da sačuvam to što sam zaradio i da osiguram djecu. Prijatelji smo 10 godina i moj razvod smo prošli zajedno i zezali se da će i on tako jednog dana. Kako sam i mislio, rekao mi je da planira staviti tačku i da ne može više izdržati. Sljedeći dan čuo se s mojim advokatom - kaže izvor i otkriva da je Dušku u planu da se što prije razvede kako ne bi morao dijeliti s Karleušom i 14 miliona koji mu sljeduju po kineskom ugovoru, prenosi Avaz.ba. 


- Kada su se Jelena i Duško vjenčali, on nije imao jak ugovor i nije bilo potrebe da prave predbračni ugovor. Zbog toga se sve što je Duško zaradio u braku vodi kao zajednička imovina, a samo je u Turskoj zaradio više od četiri miliona eura. Kada je donio odluku da ne želi sačuvati brak i da se ne može nositi sa sramotom i pritiskom javnosti, shvatio je i da mu je pametnije da se što prije razvede kako bi sačuvao 14 miliona, koji mu još nisu uplaćeni. Pogotovo što sve što je do sada zaradio mora podijeliti sa Jelenom - navodi Duškov prijatelj i ističe da će fudbaler gledati da na najbolji način osigura decu.

- Iako mu je sujeta povrijeđena više nego ikad i ne želi oprostiti ženi što je dopustila da njena prevara dospije u javnost, kćerke su mu najvažnije i primarno će mu biti da ih osigura. Nije mu problem ni da sa Jelenom podijeli sve što je dosad zaradio, ali se želi osigurati da u podjelu ne uđu i kineski milioni - ispričao je izvor.





(Lejla Trle) 

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.