20.2.2019. 11:49
0
Jelena Karleuša brutalno odgovorila Trebinjcu zbog statusa na Facebooku: Znam da si gledao, nisam ni mislila da ćeš gledati u svoju ženu
Milorad Medan, Trebinjac koji je imao žestoku raspravu s Jelenom Karleušom nakon nastupa svoje supruge, gdje je ona Miru Medan izvrijeđala zbog mjesta iz kojeg dolazi, dobio je odgovor od Karleuše na status "Imamo struju i internet i vidjeli smo tvoju bruku".

Piše: Haris Ahbabović

Naime, Jelena Karleuša je na svom Facebook profilu odgovorila Trebinjcu.

- Moji komentari u “Zvezdama Granda” uvijek izazivaju veliku polemiku. Mnogi su sa mnom saglasni, mnogima se moji komentari uopće ne sviđaju. ALI SVI GLEDAJU. To i jeste moja uloga. Mogu ja da se nekom dopadam ili ne, ali jedno je općepoznato - uvijek govorim istinu. Ne da bih nekoga povrijedila, već da bih pomogla - kazala je Jelena uz fotografiju na Instagramu.

- Znam da si gledao, nisam ni mislila da ćeš gledati u svoju ženu. Ali, ako bude poslušala moje savjete, možda je pogledaš barem ti kad već u ovom poslu onakva nema šanse - kazala je Jelena Karleuša.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.