10.4.2019. 11:11
1
Sanja Stanković iz 'Zadruge' jedna od djevojaka čiji su podaci nađeni kod uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića
U laptopu je pronađen katalog djevojaka, među kojima je i navodno Sanja Stanković, a prema tabelama koje je uhapšeni vodio, istražitelji zaključili da je ona bila među najskupljim eskort-damama.

Učesnica rijalitija „Zadruga“ Sanja Stanković navodno je glavna prostitutka uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se sumnjiči za trgovinu ljudima.

Izvor iz istrage otkriva da su navodno Sanjine fotografije pronađene u laptopu koji je policija zaplijenila u njegovom stanu prilikom hapšenja.

- Tokom hapšenja glavnog makroa sa estrade zaplenjena su dva laptopa i nekoliko mobilnih telefona, u kojima je pronađen katalog djevojaka koje su u ponudi. U njemu je dvadesetak dama, među kojima je i navodno Sanja. Ona je jedna od Mihajlovih miljenica, koje šalje posebnim klijentima, a cijena joj je od 250 do 500 eura za sat - otkriva izvor.

Prema njegovim riječima, Mihajlo i njegov brat Dušan Milenković, koji je takođe uhapšen, posebno su brinuli o Sanji i tome da dobija najbolje i najimućnije klijente koji nemaju neobične zahtjeve. Slali su je i na putovanja i izlazili joj u susret kad god je njoj to trebalo.

- Boravak u rijalitiju Sanji će samo da poveća cijenu jer su mušterije spremne da plate više za ženu koja je javna ličnosti - dodaje sagovornik piše Alo.

(Alen Avdić)

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.