10.4.2019. 13:12
1
Afera "Elitna prostitucija": Starlete se u rijalitiju posvađale oko poznanstva sa Markom Mihailom, sada će morati u policiju
Šapčanin Mihailo Maksimović, osuđivani makro, uhapšen je ponovo prije nekoliko dana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", i kod njega su pronađeni spiskovi djevojaka koje su radile za njega.

Njegovo ime se poslednjih dana često pominje i u rijalitiju "Zadruga" i nekoliko učesnica međusobno se optužuju da rade za Maksimovića, te će najvjerovatnije one biti izvedene iz rijalitija kako bi bile saslušane u policiji zbog ovih navoda.

Kod Maksimovića su prilikom hapšenja pronađeni spiskovi i uredno vođena evidencija o svim djevojkama koje je podvodio, ali i o klijentima koji su koristili njihove usluge, a s obzirom na to da su zadrugarke posljednjih dana u rijalitiju pominjale upravo Mihailovo ime, policija će najvjerovatnije zbog ovog slučaja izvesti iz rijalitija Sanju Stanković, Anu Korać i Minu Vrbaški i privesti ih na saslušanje, piše Informer.

Učesnice ovog rijalitija više puta su jedna drugu optuživale za prostituciju, a najžešća svađa dogodila se kada su Sanja Stanković i Stanija Dobrojević pomenule upravo njegovo ime, prenosi Blic.rs.




(Lejla Trle) 

 
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.