5.5.2019. 16:45
2
Rialdi pozlilo tokom nastupa, nije se mogla vratiti na scenu: Djevojka Damira Džumhura oglasila se nakon svega
Rialda je postala poznata nakon učešća na Hayatovom muzičkom takmičenju ‘Zvijezda možeš biti ti’
Ona je bila primorana da iz zdravstvenih razloga iznenada napusti scenu i prekine nastup koji je imala u jednom tamošnjem klubu.

– Nažalost morali smo da prekinemo nastup zbog zdravstvenih razloga, ali se vidimo uskoro na “popravnom” – poručila je pjevačica publici.

Podsjećamo, Rialda Karahasanović je nedavno potvrdila navode da je u vezi sa bh. teniserom Damirom Džumhurom.

– Istina je, u vezi sam s Damirom. Ljubav se rodila prije šest mjeseci, ali sad vam ne mogu detalje otkrivati. Kad bude vrijeme, čut će se – potvrdila je  za Avaz krajem aprila Karahasanović.

Inače, Rialda je postala poznata nakon učešća na Hayatovom muzičkom takmičenju ‘Zvijezda možeš biti ti’. Iza sebe ima brak s biznismenomAlijom Lokvančićem. Naime, razveli su se prije dvije godine.


(Admir Oručević)
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.