31.5.2019. 14:55
0
Karleuša se ponovo nije pojavila na suđenju sa Vranješom
Jelena Kareluša se ni danas nije pojavila pred Prvi osnovni sud gdje se protiv nje vodi proces.

Vranješ je stigao nasmijan i raspoložen.

“Okrivljena Jelena Karleuša uredno je preko policije obaviještena, nije se pojavila na suđenju i samim tim s se stvorili uslovi za zakazivanje glavnog pretresa. Njen branilac je rekao da ona ne želi mirenje. Ognjen takođe ne želi da se miri. Sljedeće suđenje je zakazano za 4. juli u 14 časava”, rekao je advokat.

“Na glavnom pretresu okrivljena će biti saslušana. Ona će morati da dođe, izuzev ako ne opravda izostanak. Možemo reći da je ovo odugovlačenje, taktiziranje odbrane”, rekli su advokat. Ne može okrivljena da u nedogled opravdava izostanke. Postoje mjere za obezbjeđenje pristustvo okriveljenog u postupku. Prvo ide poziv, pa naredba za privođenje, a najteža mjera je određivanje pritvora. Ne vejrujem da će do toga doći”, prenosi Novi.

“Jelena je uredno pozvana samim tim što je primila uredno poziv pa sad ima aktivno učešće u procesu”, rekla je advokatica.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.