23.9.2019. 12:39
0
Razbili glasine o razvodu: Severina i Igor Kojić u Rovinju zagrljeni i nasmijani
Nakon što su mediji u regionu spekulisali o tome da pjevačica Severina i njen 15 godina mlađi suprug Igor Kojić više ne žive skupa i da su u svađi zbog novca, popularni par je odlučio je da ove glasine rasprši, a fanovima pošalje sasvim drugačiju sliku.

Na „12. Weekend media festivalu“ održanom protekli vikend u Rovinju u Hrvatskoj, Seve se, naime, pred nekoliko hiljada ljudi pojavila sa velikim osmijehom na licu i čvrsto se držeći za ruke sa svojim suprugom, te u pratnji menadžera Alena Ključea.

Pjevačica je otvorila jedan od najposjećenijih panela tokom ovog festivala, gdje je najpopularniji hrvatski voditelj Zoran Šprajc vodio razgovor o novim muzičkim pravcima na Balkanu, kojima se Severina uspješno priključila.

I dok je Seve na bini, zajedno sa Rastom, Tončijem Huljićem i Reljom Milankovićem, govorila o tome kako se Jutjub srodio sa folk muzikom regiona, kao i svojoj saradnji sa popularnim Jalom, upravo suprug Igor joj je bio najveći fan i izgledalo je da upija svaku njenu riječ.

On je neposredno pored bine strpljivo čekao da Severina završi izlaganje na panelu, a zatim i razgovore u fotografisanje sa fanovima, sve vrijeme posmatrajući svoju suprugu i ne skidajući osmijeh sa lica.

Zagrljeni, njih dvoje su potom, u pratnju domaćina, kratko i prošetali prostorom nekadašnje fabrike duvana u Rovinju, koji je već duže od deceniju dom popularnog Weekend media festivala.

Severina, koja se u Rovinju pojavila u uskoj crnoj haljini, ističući zavidnu figuru, te sandalama sa visokim potpeticama, sa zadovoljstvom je pozirala i fotoreporteru Srpskainfo.

Sa rukom u ruci, njih dvoje sz zajedno i napustili fabriku, uputivši se na ručak u jedan od popularnih istarskih restorana.

Slika koju su poslali, svakako nije ličina na rastanak, prenose mediji.




(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.