8.10.2019. 8:24
0
Preko noći postala zvijezda: Atraktivna Kristina svojim mandarinoljupcima spremila iznenađenje
Prodavačica mandarina Kristina Penava zadnjih nekoliko dana uživa veliku popularnost, pa se na neko vrijeme povukla u Beograd, a njezini kupci nisu skrivali koliko su razočarani što 20-godišnje Kristine nema na štandu na kojem je prodavala mandarine.

Kristina je na štandu dala otkaz i nekoliko dana uživala u noćnom životu Beograda, a sada je za svim vjernim obožavaocima najavila kako se vraća u Zagreb. Obavijestila ih je kako će se s njima družiti ovog vikenda ispred trgovačkog centra na Jankomiru.

Poručila je svojim dragim “mandarinoljupcima” kako je u saradnji s trgovačkim centrom i jednom firmom koja se bavi distribucijom neretvanskih mandarina organizovala eventa koji počinje u subotu 11. oktobra u devet sati.

image

– Pozivam vas da u dođete po vašu sedmičnu dozu vitamina C i na zajedničko druženje i slikanje. Očekujem vas u što većem broju – napisala je Kristina.

Gotovo preko noći Kristina je postala zvijezda i na Instagramu joj je broj pratilaca u par dana porastao za više od 40 hiljada, prenose mediji.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.