26.10.2019. 11:55
1
"Severina je prijavio jednog komšiju jer puši na terasi i gleda u njen prozor, a drugog je prijavila jer je pričao na ulici sa mnom"
Milan Popović, nekadašnji muž pjevačice Severine, oglasio se za medije nakon nedavnih izjava hrvatske pjevačice.

Piše: Haris Ahbabović

- Sada kada sam upoznat sa službenim izvještajima iz škole, mogu samo potvrditi svoju prethodnu izjavu, nikakvog zlostavljanja djeteta od učiteljica nije bilo. Igor Kojić se ponašao agresivno i neprimjereno i za to mora odgovarati. Cijeli incident je insceniran. Pitajte Severinu gdje je ona bila za to vrijeme dok su joj navodno zlostavljali dijete i sve će vam biti jasno, ako vam kaže istinu, naravno - rekao je Milan Popović za srbijanske medije.

Popović je putem medija pozvao hrvatske institucije da reagiraju, ali i demantirao da je rekao da je ovo pokušaj zastrašivanja njega.

- Ne sjećam se da sam pričao o zastrašivanju mene, možda ste mislili na zastrašivanje svih sudionika sistema socijalnog rada, sudova, i slično. Većina izgovorenog od Severine Kojić je krivično djelo, suludo je otkrivati imena sudija, prozivati ih u medijima i govoriti o detaljima postupaka koji se vode. Ovo su sve odlike krivičnih djela, nadam se da će institucije u Hrvatskoj već jednom stati ovome na put. Osim toga, ovdje se, naravno, radi i o zloupotrebi djeteta u cilju samopromocije Severine Kojić, čija popularnost je drastično opala u posljednjih godinu-dvije - rekao je.

O posljednjoj presudi donesenoj protiv Severine rekao je: 

- A šta da kažem?! Nažalost, to je agonija koja traje godinama, ali i dalje vjerujem u institucije i jedva čekam kraj...

Prokomentirao je i prijave koje je Severina navodno podnijela policiji protiv svojih komšija. 

- Bilo bi smiješno da nije istinito. Jedan komšija mi se javio jučer i rekao da ga je Severina prijavila policiji zato što ga je vidjela da na ulici ispred njene zgrade priča sa mnom. Inače, čovjek je počasni građanin Beograda. Drugi komšija joj je sumnjiv zato što puši na svojoj terasi i stalno gleda u njen prozor. Treći zato što gleda kroz špijunku kad ulazi u zgradu. Sami procijenite o kojoj fazi se ovdje radi - rekao je Popović.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.