14.11.2019. 14:43
0
Džumhur odmara na Maldivima: U njegovom društvu kćerka poznatog pjevača
Srbijanski mediji bruje ovih dana o Damiru Džumhuru, ali razlog za to nije tenis ili karijera u tenisu bh. tenisera. Riječ je o njegovom odmoru na Maldivima, a srbijanskim medijima je privuklo pažnju društvo u kojem se Džumhur nalazi.

Naime, u društvu bh. tenisera se nalazi Helena Topalović, kćerka poznatog pjevača Milana Topalovića-Topalka. 

Njih dvoje, prema rečima izvora, dane provode po najboljim restoranima, bazenima, ali i šetnji po gradu, a s obzirom da kriju da su zajedno, uživaju u anonimnosti, navodi srbijanski Kurir.

Njih dvoje se redovno oglašavaju na društvenim mrežama, pa objavljuju fotografije sa istih lokacija. Tako je Helena objavila fotografiju terase na kojoj doručkuje, a isto je uradio i Damir samo iz drugog ugla, prenosi s1.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.