17.3.2020. 12:59
0
Odsječeni od svijeta: Takmičari u 'Velikom Bratu' ne znaju za koronavirus
Takmičari njemačkog Big Brothera konačno će biti upoznati sa koronavirusom.

Naime, veliki broj takmičara u ovom rijaliti programu, nema nikakvih saznanja o koronavirusu koji se proširio po cijelom svijetu. 

Novim takmičarima koji su ušli prije mjesec dana, rečeno je da ne otkirvaju drugima nikakve informacije koje se dešavaju izvan kuće.

Iako producenti ovog rijaliti programa na početku nisu namjeravali obavjestiti svoje takmičare o epidemiji zloglasnog virusa, nakon velikog pritiska na društvenim mrežama, promjenili su odluku. 

Tako će u utorak u okviru posebnog izdanja u jednom dijelu emitovanja, takmičari moći postavljati pitanja onome što se događa u zemlji, nakon čega će se upoznati sa situacijom koju je izazvao koronavirus u svijetu.



(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.