14.4.2020. 8:51
0
Emina Jahović: Snalazim se i bez neophodnog
Emina Jahović trenutno se nalazi u Istanbulu gdje je proglašeno vanredno stanje zbog pandemije koronavirusa. Pjevačica se telefonskim putem, iz svog doma, uživo uključila u jesnu TV emisiju u Srbiji. Ona je ispričala kako, zajedno sa sinovima Jamanom i Javuzom, provodi vrijeme u izolaciji.

-  Nije najbolja situacija, ali ja se držim dobro. Sve će ovo proći. Zatvoreni smo u kućama trenutno, ali ja gledam da to iskoristim. Roditelji mogu da budu više sa svojom djecom. Možemo da naučimo da bolje kuhamo, možemo da vježbamo, da naučimo neki novi jezik – rekla je Emina.

Pjevačica ne krije da su njeni sinovi zabrinuti zbog čitave situacije.

– Ovo je historijski momenat, zaista. Strah će ostati i kasnije, to je sigurno. Djeca su zabrinuta, mene je Javaz pitao skoro: ”Mama, hoćete li ti i tata biti u redu?’‘. Mi moramo da djeci pružimo svu podršku. Ja sam se pomirila sa ovom situacijom – da će ovo dugo trajati. Bitno je da se pripremite. Ne padaju mi na pamet ni Ibica, ni Mikonos, samo želim da ljudi budu dobro i da se ovo završi najbolje po nas – ispričala je Emina i dodala šta joj ovih dana nedostaje:

– Nedostaje mi to da odem da kupim ono što mi je neophodno, ali snalazim se, nešto poručim i tako.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.