16.6.2020. 19:36
0
Nikolić je priznala: 'Smršavjela sam 52 kile u inat bivšem mužu'
Svi se pitaju kako sam ovoliko smršavila. Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija. Za mene su umrle prijateljice koje su se radovale mome razvodu i debljini, ispričala je pjevačica

Srpska pjevačica Ana Nikolić (41) u jednoj fazi života udebljala se 52 kilograma. Uz tablete za mršavljenje, pravilnu prehranu i treninge, uspjela je vratiti se u prijašnju formu. Shvaćala je kako je javna osoba te su je mnogi prozivali zbog nakupljenih kilograma. No, to je razdoblje sada iza nje. 


Srpski mediji pišu kako je Ana u jednom od svojih posljednjih intervjua otkrila kako je smršavila u inat bivšem suprugu, reperu Stefanu Đuriću Rasti (30). Osim toga, osvrnula se i na njezine prijateljice koje su pričale o njezinoj težini kada se udebljala. 


- Svi se pitaju kako sam ovoliko smršavila. Nitko ne može vjerovati da sam sada takva. Jednostavno sam zaključala frižider. To je bilo i iz inata bivšem mužu. Predaja nije opcija, to je moja životna filozofija. Za mene su umrle prijateljice koje su se radovale mome razvodu i debljini - ispričala je pjevačica u emisiji 'Đir sa Memom'. 


- Gurala sam sebe u ambis. Pokušavala sam nekoliko puta uništiti Anu Nikolić. Živcirala me. Nisam više željela biti Ana Nikolić. Više puta sam padala na dno. Željela sam da me nema, da ne postojim. Što sam sve napravila sebi... Dozvolila sam sebi da se udebljam 52 kilograma - rekla je Ana nedavno. 

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.