23.6.2020. 11:21
0
Emina Jahović, riječima upućenim ocu, rasplakala pratitelje
Riječi koje je popularna srbijanska pjevačica uputila ocu nisu ostavile ravnodušnim njene pratioce na Instagramu. Gubitak roditelja sa kojim se Emina susrela kada je imala samo jedanaest godina, neprolazna je bol koja čovjeka prati tokom čitavog života. U sećanje njaga koji je ostavio veliki trag u njenom životu, Emina je objavila emotivnu fotografiju iz ranijeg perioda. Ovim putem se prisetila najjače figure u njenom životu, uputivši mu reijči koje kidaju dušu:

– Imala sam samo 11 kada smo se rastali… ali znam da si uvijek sa mnom kada se uplašim. Sretan Dan očeva, tata – napisala je Emina Jahović.


Kako su to ranije prenijeli srbijanski mediji, na mjestu gdje Emina priprema da iznikne njena nova vila, nalazila se porodična kuća. Komšinica istječe da je u rekonstrukciju uloženo mnogo novca i da sve na prvi pogled djeluje veoma skupoceno.


– Ranije je na tom mestu bila njihova stara porodična kuća na dva sprata koja je potpuno rekonstruisana i dodatno proširena. Nije to moglo da košta manje od 200.000 eura jer su korišteni najkvalitetniji materijali. Dovoljno je da vidite fasadu i stolariju i da vam bude jasno da je sve to preskupo. Ne znam kako njen dom izgleda iznutra, nisam imala priliku da uđem i vidim, ali čula sam da je prelijepo – kaže Eminina komšinica i dodaje:


– Dio nameštaja je dopremljen sa Sajma u Beogradu, a drugi dio iz inostranstva. Danima su stizali kamioni sa foteljama, komodama, sofama, plakarima… Ko zna koliko je tek za nameštaj potrošila novca. A i neka je, treba da živi u luksuzu – kazala je Eminina komšinica za „ALO“.


(Nermana Crnčalo)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.