2.8.2020. 17:33
0
Prva Ildina fotografija nakon gubitka bebe i borbe sa koronom: Mršava i blijeda, a ovaj detalj su svi zapazili
Teško joj je pao gubitak bebe, ali ne da životu da je slomi.

Pjevačica Ilda Šaulić nedavno je doživjela još jedan veliki udarac kada je izgubila bebu. Ona i njen suprug Bojan Vučković izuzetno su se radovali još jednoj prinovi u njihovoj porodici, ali nažalost došlo je do pobačaja.





Ilda je priznala da joj je ovaj gubitak veoma teško pao, naročito jer je u februaru prošle godine ostala i bez oca Šabana Šaulića.


Pjevačica se polako oporavlja od ovog gubitka, a u tome joj najviše pomaže njena ćerkica Ema, koja je njen najveći izvor radosti i pozitivne energije. Ilda je sada objavila prvu fotografiju nakog ovog teškog perioda u životu i na njoj je u društvu svoje drugarice i ćerke Eme.

 


(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.