9.8.2020. 22:40
1
Karleuša odgovorila na prozivke: Već sam dovoljno bogata
Pjevačica Jelena Karleuša poznata je po svojim unikatnim stajlinzima i tome da mami poglede ma šta da obuče i gdje god da se pojavi.
Ona je ovaj put za odjevnu kombinaciju odabrala jednostavnu plavu haljinu. Ono što je fanovima posebno privuklo pažnju jeste Jelenin komentar ispod fotografije.


-Kada vidite da tagujem ovakve stvari, neka vam bude jasno da je riječ o poklonu, da nisam plaćena za reklamu. Dobijam puno poklona i ako mi se nešto svidi, ja obučem i tagujem. Niti mi to neko traži niti sam plaćena. I ne interesuje me da li je nešto jeftinije ili skuplje. Poznata sam po tome da pomažem i domaće brendove i domaće dizajnere i da nikada nikome nisam naplatila reklamu iako bih realno mogla da naplatim više nego bilo koja naša javna ličnost. Dovoljno sam bogata da mogu bez kompleksa da nosim haljinu od 10 eura, jer u gardedoberu imam milione. Prema tome, ponosno nosim i PLT haljine od 7 eura i visoku modu. Bitno je da to meni stoji KAKO TREBA – napisala je Jelena, prenosi Republika.rs.




(Nermana Crnčalo)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.