19.9.2020. 19:44
0
Bali-beg se razvodi od supruge, više ne može da trpi njenu bolest
Turski glumac Burak Ozdživit, kojeg gledaoci pamte po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', razvodi se od supruge, glumice Fahrije Evcen, pišu turski mediji. Par, navodno, ne može preći preko nesuglasica koje su se dogodile unazad nekoliko mjeseci.


Fahrije je pala u depresiju nakon smrti oca, koji se dugo godina borio sa rakom želuca. Burak je preuzeo brigu o njihovom sinu Karanu (1), no najviše ga je razljutilo što Fahrije nije željela da ode kod psihologa na razgovore.

Prije nekoliko dana, za vrijeme odmora u vili u Bodrumu, par se toliko žestoko posvađao da su njihovu galamu čuli čak i susjedi, pa su intervenisali kako bi ih pomirili. Poslije toga turski paparaci ulovili su ih na ručku i izgledali su potpuno smireno.

Burak više nema snage da se bori sa njenom depresijom i neslaganjem oko odgoja njihovog djeteta, pa je zatražio razvod. Međutim, njegova supruga želi spasiti brak pa je čak spremna i napraviti pauzu u karijeri kako bi se posvetila porodično životu.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.