23.9.2020. 11:52
0
Prva zajednička fotografija Aleksandre Mladenović i Mihajla Šaulića, pomirili se
Aleksandra Mladenović i Mihajlo Šaulić raskinuli su prije samo nedjelju dana, a povod za to bio je zapadanje veze u krizu i mnogo rasprava. Tada je i Aleksandra potvrdila ovu informaciju i rekla da više nije zauzeta, te da će se posvetiti poslovnim obavezama.

Ipak, ostvarila se želja njihovog zajedničkog društva, koje je bilo ubijeđeno da će se par pomiriti i da je kriza samo trenutna. Pre nekoliko dana Aleksandra i Mihajlo su se našli, razgovarali i izgladili odnose, a shvatili su i da ne mogu jedno bez drugog. Kako izvor blizak pjevačici kaže, njih dvoje će poraditi na onome u čemu se ne slažu i smatraju da to nije problem zbog koga treba da se rastanu.




Dokaz da su se pomirili je i fotografija. Na njoj je par u provodu, u jednoj beogradskoj kafani. Koliko su vezani jedno za drugo govori i to da je Mihajlo u jednom trenutku, kad ga je pogodila pjesma, ustao da igra, a iako je Mladenovićeva i dalje sjedila, on ju je držao za ruku.

Inače, ovo je njihova prva zajednička fotografija u javnosti.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.