28.9.2020. 22:39
0
Sama kost i koža: Ana Nikolić ne prestaje da mrša!
Nakon što se u trudnoći ugojila više od 50 kilograma, Ana Nikolić je, zahvaljujući operaciji želuca, za manje od šest mjeseci uspjela da skine sav višak, ali na tome nije stala, pa sada izgleda mršavije nego ikada!

U to se uvjerio i paparaco “Alo!” koji ju je nedavno fotografisao ispred jednog studija, gdje je bila na sastanku sa svojim saradnicima.


Iako je svoj stajling pažljivo birala, te je za poslovni sastanak odabrala majicu, široke farmerke i dugački kardigan, ipak je na Ani garderoba izgledala kao da ju je pozajmila od starije sestre. Jedino su joj silikonske grudi ostale onakve kakve su oduvijek bile – velike i bujne.





Čini se da Ana još uvijek ne može u pravom svetlu da vidi svoj odraz u ogledalu, te se i dalje trudi da skine nepostojeći višak. Tako je nedavno otkrila da, osim što redovno vježba, Ana i dalje pije tablete za mršavljenje.

Inače, Nikolićeva je tokom jučerašnjeg dana objavila spot za novu pjesmu “Nije mi do seksa” s posljednjeg albuma “Klinika”.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.