29.9.2020. 21:06
0
Doris Pinčić s modricama i u zavojima ne odustaje od svoje ljubavi
Popularna hrvatska voditeljica prije sedam dana zabrinula je svoje pratitelje na društvanim mrežama ali i gledatelje u emisiji, kada se pojavila s modricama i ogrebotinama na koljenima. Zadranka je potom otkrila kako je zadobila povrede, a sada otkriva kako se oporavlja.

– „Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih“ rekao je neko puno pametniji od mene, ne znam ko, ali kupujem – uputila je prije nekoliko dana znakovitu poruku na Instagramu Doris Pinčić.




Pinčić je prije nekoliko dana imala je manju saobraćajnu nesreću koja je uključivala pad sa skutera tokom snimanja emisije u vlastitoj produkciji. Po cijelom tijelu ostale su joj modrice, a natukla je rebra, ruku i koljena. Međutim zaposlena Doris nema vremena za odmaranje i izležavanje, te pored snimanja emisije, bacila se na kućne poslove i vrijedno pripremala zimnicu.




Doris je proteklih dana, uprkos ruci u zavoju, u svom domu pripremala ajvar. Pohvalila se finalnim rezultatom na Instagram profilu. Osim toga, objavila je fotografiju ispred omiljenog frizerskog salona, koji je posjetila da uredi svoju kosu u uobičajenom stilu.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.