15.10.2020. 22:39
0
Ilda Šaulić objavila uspomenu na oca
Ilda Šaulić, kćerka kralja narodne muzike Šabana Šaulića, nakon njegove pogibije, ne prestaje dijeliti uspomene na velikog pjevača. Na svom Instagram profilu vrlo često dijeli njegove i zajedničke fotografije i snimke s koncerata, a ovih dana s fanovima je podijelila i objavu sa svog omiljenog mjesta.

Fotografija iz kafea „Kralj“ dok sjedi ispod slike Šabana Šaulića, propraćena je Ildinim riječima: „Kafe „Kralj“. Moje omiljeno mjesto u gradu“. Ovaj kafe u Beogradu Šaban Šaulić otvorio je prije četiri godine, a nosi naziv, logično, upravo po kralju narodne muzike.Na otvaranju porodičnog restorana bile su brojne poznate ličnosti.


Inače, svaku Ildinu objavu o Šabanu prate hiljade dirljivih komentara njenih pratitelja koji žale zbog preranog odlaska Šaulića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj 17. februara prošle godine. Tako su reagirali i na Ildinu uspomenu objavljenu kroz snimak s jednog od Šabanovih koncerata na kojoj je on, najavljujući Ildin nastup, otkrio kako ju je zvao „šećerko“.




-Ona je moj šećer, moja ćera, moj ponos i dika, moja Ilda – najavljivao je Šaban Ildine nastupe na svojim koncertima.

„Veliki čovjek, umjetnik, koji se nikada, neće zaboraviti. Ilda, očeva mezimice samo nastavi, da budeš i dalje očev ponos“; „Bravo za Kralja .Tako se voli kćerka. Prelijepo.“ „Legendo nedostaješ, sada pjevaj anđelima divni čovječe sa anđeoskim glasom. Počivaj u miru“. „Trebao je jos dugo da nas uveseljava, peca u Krcedinu, igra se sa unucima, uživa sa drustvom… Mogu misliti kako je vama kad je nama ovako, a dotakao nas je samo kroz pjesmu“, samo su neki od komentara Šabanovih obožavatelja kojima jako nedostaje.

Ildina objava s očevog koncerta i njenog nastupa sve dočarava slikom i zvukom njene poznate pjesme “Stani dušo da te ispratim”.

(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.