20.10.2020. 10:50
0
Severina slučajno otkrila koliko je bogata
Pored toga što vole njenu muziku i harizmu, hrvatsku pop zvijezdu Severinu mnogi obožavaju i zbog hit izjava i bisera na društvenim mrežama kojima često (ako ne govori o ozbiljnim temama) nasmije svoje pratioce. Jedan takav "biser" je i najnovija fotografija kojom Seve poručuje "Ne ulazi ako nisi bogatiji od gazde" - šta god to značilo.


Pjevačica je pozirala u brodiću iznad kojeg je stajao ovaj natpis. Ona je u opisu fotografije napisala “Dalmatinski biseri”, a fotka je za kratko vrijeme sakupila više od dvadeset hiljada lajkova.

 

 

Pojedini fanovi su kroz šalu komentarišu da će fotografija vrlo brzo postati viralna i da će se uvrstiti u serijal takvih fotki – poput one kada je Severina šetala pored opatica.


(Nermana Crnčalo)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.