17.11.2020. 14:15
0
Brena zabrinuta za Bobino zdravlje
Nakon što je vidJela rezultate koje je Darko Lazić postigao kada je smanjio želudac, Lepa Brena je navodno poželJela da istu medotu mršavljenja primJeni i kod svog supruga Bobe Živojinovića. Kako se šuška on je u velikoj dilemi, iako bi Brena što prIJe da zakažu hiruški zahvat. Naime njoj ne smeta toliko estetski Bobina debljina, ali kako i njega godine stižu, plaši se za njegovo zdravlje.


- Breni je jasno da njen voljeni nema karakter da promJeni ishranu.Ona njega više i ne tjera da drži dijetu, ali opet brine. Debljina nikako ne valja za srce i uopšte je loša po zdravlje, te Brena vjeruje da je ovaj popularni zahvat na želucu pravo rješenje za njenog muža. Boba pak i dalje oklijeva, mnogo voli da jede kalorično i masno i uživa u hrani u kuhanju, pravi je hedonista, tako je rekao da će možda i da zakaže operaciju, ali tek poslije novogodišnjih praznika – završava dobro obavjješteni izvor za “Scandal”.


(Nermana Crnčalo)
Lepa Brena
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.