2.12.2020. 15:25
0
Sloba Radanović priznao: Hapsili su me zbog droge
U posljednje vrijeme nekoliko javnih ličnosti osuđeno je zbog korištenja opijata, a nedavno se u centru skandala sa narkoticima našao i popularni pjevač Slobodan Sloba Radanović.

U emisiji „Puls dana“ na Kurir televiziji Sloba je otvorio dušu i ispričao kako je izgledalo hapšenje.

- Nudili su mi drogu i žalosno je kako se uvukla ne samo na javnu sceni, već i u sport. Ja nikada nisam probao drogu, jednostavno mi to ne treba, a bio sam hapšen zbog nje i to jer sam se našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu.

Kako je naveo, njegov prijatelj i on povezli su jednog poznanika koji ih je zamolio da ga prebace na određenu lokaciju.

- Policija nas je zaustavila, legitimisala i kad se već sve završilo, on je bacio kasicu između zadnjeg sjedišta i prednjeg, valjda je htio u čarapu da stavi i onda je to ispalo. Onda su nas svu trojicu uhapsili, ja sam tražio odmah da se rade testovi, jer nisam htio da me neko povezuje sa tim i hvala Bogu, sve je dobro prošlo – naveo je Sloba.



(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.