22.3.2021. 17:10
0
Nudili joj 60.000 eura da zavede Novaka Đokovića
- Nasmijala sam se, očekivala sam da će reći da je sve šala, ali bio je ozbiljan. Osjećala sam se uvrijeđeno i poniženo. Imao je paklen plan, tvrdi Natalija Šćekić
Svjetski mediji bruje o pokušaju sramnog podmetanja Novaku Đokoviću, kojim su nepoznati akteri iz Engleske nedavno pokušali ukaljati ugled najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića. Kako je preneseno, u centru zbivanja je trebala biti manekenka Natalija Šćekić, prenio je Avaz.

Natalija je otkrila detalje oko paklenog plana ucjene Đokovića, prenosi britanski "The Sun", pozivajući se na špansku "Marcu".

- Kontaktirao me je jedan momak, poznajemo se iz Londona i mislila sam da je ozbiljan. Kada me je pozvao na sastanak mislila sam da je razlog posao. Međutim, kako je razgovor odmicao shvatila sam da to nema veze sa onim što radim. Mislila sam da je skrivena kamera kada mi je rekao da zavedem Novaka i sve snimim i da ne brinem zbog toga. Reko mi je da mogu da dobijem 60.000 eura i putovanje gdje želim - izjavila je Šćekić .

Kako kaže, mislila je da se radi o neslanoj šali.

- Nasmijala sam se, očekivala sam da će reći da je sve šala, ali bio je ozbiljan. Osjećala sam se uvrijeđeno i poniženo. Imao je paklen plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem na neko intimno mjesto i sve snimim. U tom trenutku sam htjela da ga udarim, polijem vodom, ali sam se suzdržala, bili smo na javnom mjestu. Uzela sam svoje stvari i otišla. Nadam se da nije pronašao djevojku koja je to željela da uradi. To nije fer prema Novaku. On je najbolji ambasador, uzoran, porodičan čovjek. Da ga neko tako zavede zbog novca, ili da pokuša.... - otkrila je Natalija.


(Mirza Kadić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.