4.5.2021. 23:40
0
Kristijana Golubovića privode iz "Zadruge" zbog Velje Nevolje?
U sklopu istrage protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja (36) mogao bi da iz rijalitija „Zadruga” bude priveden i Aleksandar Kristijan Golubović (53).

O njihovim vezama i poznanstvu svjedoči i fotografija na kojoj su snimljeni Belivuk i Kristijan na fudbalskom terenu stadiona FK Partizan u Beogradu. Sa njima u društvu nalazi se još jedan mladić, piše "Objektiv".

– Kristijan bi mogao da bude saslušan zbog svog prijateljstva sa Belivukom, a ispituje se i da li je možda dilovao drogu za njega. Njihovo poznanstvo datira odavno, a slika sa stadiona nastala je prije desetak godina. Ne treba zaboraviti da je Golubović bio uhapšen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. do 16. januara 2010, kada je on uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu kaže izvor za "Objektiv" i dodaje:

– Policija je toga dana zapljenila 125 grama mješavine heroina i paracetamola, kao i jedan pištolj. Pred sudom, Kristijan se branio da nije švercovao drogu iz Novog Pazara, već da je nabavljao ćevape i parfeme. U međuvremenu je izdržao kaznu od osam godina zatvora, a 16. aprila prošle godine izašao je sa robije.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.