3.7.2021. 14:20
0
Pjevačica Indy na ivici anoreksije, priključili je na infuziju
Pjevačica Indira Aradinović, poznatija kao Indy, trenutno boravi u Grčkoj sa novim izabranikom, a kako mediji saznaju, njoj se dan pred put slošilo u kafiću pa je hitno prevezena u bolnicu.

Naime, kako pišu mediji, nju mnogi već dugo opominju da prestane sa rigoroznim dijetama jer je do te mjere smršala da je sada na ivici anoreksije.

"Indy je sjedila s drugaricom u našem kafiću i sve je u početku bilo u redu. One stalno svraćaju i svi zaposleni je znaju. Dok su pile kafu, konobar je dotrčao do šanka, zgrabio telefon i rekao da mora da pozove Hitnu pomoć jer se jednoj mušteriji slošilo. Kad sam prišla stolu, tek tada sam vidjela da je to Indira. Njena drugarica je rekla da ništa nije jela pre nego štu su se našle i da ju je opominjala da ovo može da joj se desi. Nije paničila, bila je smirena, a Indy je poslije nekoliko minuta došla sebi. Ipak nismo otkazivali Hitnu pomoć jer se požalila da ništa nije jela", priča izvor s lica mjesta i nastavlja:

"Kad je vozilo stiglo, ljekari su odmah rekli da je najbolja varijanta da Indy priključe na infuziju pošto se izgladnjivala i da je to najbolje rješenja da joj što prije bude bolje",  završava izvor, prenose Nezavisne. 

Podsjetimo, pjevačica je nedavno u jednom intervjuu ispričala da nakon operacije želuca, zbog koje je imala teže komplikacije, sada jede oko 100 grama hrane po obroku, a nekad i to preskače, pa naglo mršavi.

"Kad smanjite želudac, sitost osjetite već poslije nekoliko zalogaja. Zato se brzo mršavi, ja, recimo, jedem 100 grama hrane po obroku, a nekad ni toliko. Ne traži mi organizam hranu, ali se dobro osjećam, pa s tim nemam problem. Zadovoljna sam izgledom i kilažom, ali vidim da ljudi iz mog okruženja misle da sam pretjerala sa mršavljenjem. Sve dok se lijepo osjećam, u redu je", rekla je pjevačica.

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.