31.8.2021. 15:57
0
Novi rat na estradi: Aca Lukas i Ivana Selakov povukli duet samo 24 sata nakon objave
Aca Lukas i Ivana Selakov jučer su objavili numeru "Svatovi" što je njihov četvrti duet.

Međutim, 24 sata nakon objave Selakov i Lukas su zaratili.

Pjevačica tvrdi da je prevarena od strane "duet-saradnika", kako ga je nazvala.

- Svi vi koji pratite moj rad godinama, znate koliko rada i energije ulažem u svaku pjesmu i koliko se trudim da idem srcem i pružim najbolje vama kao publici. Nažalost, jučer sam kao pjevač prevarena moralno i materijalno od strane duet-saradnika na pjesmi "Svatovi". Cijela ideja projekta je bila moja, kao i uloženi trud oko realizacije pjesme i pravo autora na novu verziju. Zbog velike neprofesionalnosti druge strane, spot se u ovakvom obliku povlači sa YouTubea, ali uskoro ću vam pružiti novu verziju ove prelijepe pjesme. Hvala što ste uz mene sve ove godine. Voli vas Ivana - napisala je Selakov na Instagramu.

Ipak, njena objava dolazi nakon što je pjevačica isti taj spot dijelila na svom profilu, kao i na storije. 


Oglasili su se i iz produkcije "Hype" koja zastupa Lukasa.

- Kada se neka pjesma obrađuje naknadno u novom aranžmanu izvođač koji želi obradu pjesme, je dužan platiti autorska prava originalnom izvođaču, plus duetsku pjesmu kao kolaboraciju s pjevačem sa kojim se realizuje duet. U ovom slučaju do svega toga nije došlo od strane menadžmenta Ivane Selakov, zbog čega je tim Ace Lukasa reagovao i uklonio pjesmu tokom jučerašnjeg dana sa YouTubea - navodi se u saopćenju "Hype" produkcije koja stoji iza projekta.

 

(Ajdin Balićevac)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.