26.11.2021. 15:10
0
"Ja ću se boriti protiv svijeta" poruka drag queena-a iz Velike Britanije
Pobjednica treće serije RuPaul's Drag Race UK o svojoj pobjedi - i o tome šta bi željela da radi nakon pojavljivanja u emisiji BBC Three.

Nakon spektakularne serije pjevanja, plesa i drame, najnovija pobjednica Drag Race UK proglašena je Krystal Versace. Krystal - najmlađa ikada pobjednica u istoriji Drag Racea - imala je samo 19 godina kada je osvojila krunu i postala "Sljedeća drag superzvijezda UK".

"O moj bože!" rekao je drag izvođač na završnom događaju u Londonu čiji je domaćin bila komičarka Judi Love u četvrtak uveče. "Osjećam se kao u snu. Djeluje pomalo nadrealno."  - "Iskreno, nikada ne bih pomislio da ću pobediti u emisiji,“ kaže za BBC Three drag izvođač iz Tunbridge Wellsa u Kentu. „Meni je to zapanjujuće.


Krystal, koja se bavi presvlačenjem u drag od svoje 13. godine, ostavila je rani prvi utisak pobijedivši u prva dva izazova serije, zasluživši pohvale od sudija za svoj izgled na pisti i plesnu vještinu u izazovu Dragoton. Pre nego što se Krystal lip sinhronizovala za krunu u poslednjoj epizodi, voditeljka RuPaul je rekla: „Ona ima samo 19 godina. Ona još uvek pokušava da nađe svoj oslonac i ovo takmičenje ju je zaista stavilo na test. 


Krystal n atakmičenju osvaja krunu i plaćeno putovanje u Hollywood, gdje će stvarati i glumiti u vlastitoj seriji s producentima RuPaul's Drag Race. Nakon njene pobede, Kristalina mama Mišel joj se pridružila na bini da je zagrli i rekla: „Samo sam jako oduševljena i veoma sam ponosna. 

"Nastaviću da se razvijam jer ovde nisam završio, ovo je bukvalno tek početak. Za pet godina ću biti potpuno drugačiji, navodi ovaj drag queen izvođač i performer. 
 


(Amer Mujezinović)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.