5.12.2021. 11:53
0
Žestok sukob Cece i Bosanca
Haos između Cece i Bosanca vidljiv je još otkako je pjevačica došla u žiri pomenutog muzičkog takmičenja, piše Alo, prenosi Express.

Takmičar iz tima Dragana Stojkovića Bosanca predstavio se publici, a potom je konačno riješen odnos članova žirija.


Za ovu interpretaciju, mladić je dobio 4 glasa, što je kod njegovog mentora izazvalo negodovanje.

– Ovo je za 6 ko kuća! Ko nije glasao? Sad ću krvi da vam se napijem – šaljivo je rekao Boske. Ceci se sa druge strane dopala energija koju svaki izvođač mora da ima.


– Dobar izbor pjesama, Topalka dugo nisam čula. Niko se nije naučen rodio, a ti ćeš raditi na sebi – poručila je pjevačica u “Zvezdama Granda”.


U međuvremenu, dok je žiri davao svoje mišljenje, Bosanac i Popović su se domunđavali, pa je Saša odlučio da kaže i o čemu. 

– Kaže meni Bosanac: ‘Vidiš kako sam naučio Cecu kako se govori u Zvezdama Granda’ – izjavio je Saša pa zamolio Cecu da otkrije kako se završio njen i Bosančev sukob.


– Kakav sukob? Rat pred istrebljenje! Kada se to završilo Bsanac me uhvatio pod ruku i rekao mi: ‘Neću maco da čuju ostali, ne bi bilo fer, ali da dođeš ti kod čika Bosketa da te nauči da govoriš i da pjevaš’ – ispričala je Ceca bosanskim naglaskom, a svi prisutni su popadali od smijeha.


(Kenan Bešlija)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.