26.1.2022. 12:36
2
Božo Vrećo pored štikli i zanosnih haljina koje oblači, voli i vježbati u fitnesu
Popularni interpretator sevdaha i moderne muzike, Božo Vrećo objavio je na svom Instagram profilu video iz jednog od sarajevskih fitness centara.

Mnogo puta Vrećo je javnosti priredio zanimljive modne kombinacije, mnogi kažu netipične za naše podneblje. Iako je zbog toga često imao kritika na njegov račun, on se nije obazirao jer je imao i veoma lijepih komentara o načinu njegovog odijevanja.


Na linku ispod pogledajte kako ovaj sevdalija i veoma moderan čovjek vježba i drži svoj izgled savršenim, čak i ovim hladnim danima.






Jedan od komentara ispod ove objave glasi:

"E moj Božo, ti i u teretani izgledaš kao sa piste. Ja kad sam u teretani izgledam ko da sam baš friško okrečila stan u po augusta".

Jedno je sigurno, mnogi muškarci pjevaču mogu pozavidjeti na sposobnostima u teretani, a dame po odijevnim kombinacijama koje priredi.


(Amer Mujezinović)

 

 
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.