11.3.2022. 15:05
0
Jelena Karleuša privukla veliku pažnju viodezapisom na kojem pozira potpuno naga
Pjevačica Jelena Karleuša objavila je na stori priči svog Instagram naloga video na koje pozira potpuno naga i ponovo uspjela da privuče veliku pažnju.

U prvom planu je bila njena figura, ali je pažnju privukao još jedan detalj.

Naime, pop diva je prvo objavila fotografiju na kojoj leži na podu potpuno naga, a na sebi je imala samo patike, ne bilo kakve.



Radi se o modelu patika koje je za Adidas kreirao reper Kanye West, bivši muž Kim Kardashian. Sve ovo možda i ne bi bilo tako čudno da Karleušu baš juče nije Kanye zapratio na Instagramu, a ona mu je na to i uzvratila.

Inače, riječ je modelu patika YEEZY Boost 450, u boji "Colude white", čija cijena iznosi oko 261 euro.

(A. Balićevac)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.