25.3.2022. 16:05
0
Karleuša se nije pojavila na saslušanju u Tužilaštvu zbog nasilja u porodici
Pjevačica Jelena Karleuša danas je trebalo da bude saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu koje joj je uputilo poziv da dođe i izjasni se o prijavi koju je podnijela protiv supruga, fudbalera Duška Tošića., piše srbijanski medij Nova S.

Ona se na suđenju, međutim, nije pojavila.  Kako navode domaći mediji, nema dokaza da je Karleuša zaista i dobila poziv za saslušanje, navodi se u tekstu.

Ona je u svojstvu oštećene trebalo da da iskaz o tome šta se u njenom porodičnom domu dogodilo tog dana, kada je supruga Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici.

Tošić je nakon saslušanja u policiji tog dana navodno izjavio da je istina da je za ručkom došlo do svađe između njega i supruge, pjevačice Jelene Karleuše, ali je izjavio da nisu tačni njeni navodi da je bio nasilan prema njoj.


(Amer M.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.