4.5.2022. 9:30
0
Emina Jahović: Sinovima ne plaća alimentaciju, a za vjenčanje sa drugom izdvojio 200.000 eura
Turski mediji sa nestrpljenjem očekuju veliki dan, kada će se održati drugo vjenčanje Mustafe Sandala. Svadba koju će prirediti kako bi pred oltar odveo svoju 19 godina mlađu izabranicu Melis Sutšurup (Sutsurup), bivšeg supruga Emine Jahović koštaće paprenih 200.000 eura.

Naime, vjenčanje Mustafe Sandala planirano je za 3. jun u Rimu, nakon čega će se spektakularna proslava odigrati 10. i 12. u Marmarisu. 

Kako se šuška Emina Jahović bijesna je zbog ove sume, prije svega jer sa bivšim suprugom već neko vrijeme ratuje na sudu zbog neplaćenih alimentacija sinovima Jamanu i Javuzu.

Uz to, vjenčanje Mustafe Sandala i Emine Jahović, koje je 2008. održano u Istambulu koštalo je možda podjednako, zbog platinastih burmi i ekskluzivne vjenčanice koju je Emina tada nosila, pa ipak na proslavi je prisustvovalo svega 40 zvanica.

Mustafa i Melis na svom vjenčanju očekuju 80 zvanica, a za sve njih mladenci su organizovali smještaj, kao i avionski prevoz. 10. juna organizovaće “Grčko veče” u restoranu hotela, narednog dana će imati vjenčanje u bašti istog, nakon čega će se sa gostima spustiti do plaže, gdje će biti održana spektakularna proslava, prenosi Avaz. 


(Aldina R.) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.