11.5.2022. 15:54
8
Ivana Marić objavila vic o Bakiru Izetbegoviću i Harisu Zahiragiću: Tekst koji izlazi i okvira političke analize, neće se svidjeti pomenutom dvojcu
Politička analitičarka Ivana Marić na društvenim mrežama 'našalila' se na račun predsjednika SDA stranke Bakira Izetbegovića i zastupnika u skupštini KS ispred SDA, Harisa Zahiragića.

Marić je u vicu prozvala predsjednika SDA stranke, a ništa 'nježnija' nije bila ni prema Harisu Zahiragiću.

Vic je izazvao mnoštvo komentara, a koliko izlazi iz okvira političke analize kojom se Marić bavi, procijenite sami. Jedno je sigurno, Izetbegoviću i Zahiragiću vjerovatno nije smiješan.

- Pozvali Bakira Izetbegovića na iftar u ambasadu jedne države u Sarajevu, pa on sa sobom poveo mladog stranačkog kolegu Harisa Zahiragića.

Veliko se i ugledno društvo okupilo na iftaru: diplomate, političari, javni i kulturni radnici... Bogata trpeza, mijenjaju se jela jedno za drugim, svako ukusnije od ukusnijeg. 

Gleda Izetbegović kako pred Zahiragića dolazi koje jelo, pečenje, salata, pite, desert... on ga uzme u ruke i smaže u sekundi.

Neugodno predsjedniku SDA, ljudi gledaju, pa nogom ispod stola udari mladog kolegu i šapne mu na uho da ga niko ne čuje:
"Nožem, bolan Harise."
"Koga, predsjedniče?"
Autor vica poznat redakciji,
stoji u objavi Ivane Marić na FB.





(Admir O.)


8
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.