11.5.2022. 16:15
2
Kristijan Iličić naišao na negativne komentare zbog posjete Sarajevu, on uzvratio: "Zar se tako pruža dobrodošlica nekome ko dolazi posjetiti vašu domovinu?"
Hrvatski pustolov i travel bloger Kristijan Iličić i njegova tek vjenčana supruga Andrea boravit će danas u Sarajevu.

Riječ  je o "Meet Up-u" koji je organiziran ispred Vijećnice u Sarajevu sa početkom u 17 sati. 

"Radimo Meet Up u Sarajevu, na platou ispred Vijećnice. Dođite se pozdraviti i nabaciti koju fotku sa mnom i Andreom", poručio je Iličić na svom Instagramu. 

Međutim, kako to Sarajlije nerijetko znaju da urade, ova informacija naišla je na brojne negativne komentare na društvenim mrežama. 

Neki od njih su bili: "Ne mogu... imam posla!", "Po odjevnoj kombinaciji mislim da se reklamira neki novi jupol! Baš lijepo ide period uređenja stanova, pa hvala im i od mene... Dolazimo obavezno", "Jeko Kristijan i gospođa"... 

Iličić nije mogao ostati suzdržan, pa je na to uzvratio: 

"Razumijem da mnogi od vas ne znaju tko smo i naravno da ne morate znati, ali zar se na ovakav način sa ružnim komentarima pruža dobrodošlica nekome ko dolazi posjetiti vašu domovinu?", napisao je Iličić. 

Inače, Kristijan i Andrea su prije nekoliko dana su nakon dugogodišnje veze sklopili brak, a spektakularno svadbeno slavlje privuklo je brojne osobe.

Kristijan Iličić proglašen je najboljim travel blogerom u Hrvatskoj i svako ko ga prati može se uvjeriti zašto je to tako. Proputovao je preko 100 zemalja, a na Instagramu ima preko 300 hiljada pratitelja. 


(Aldina R.) 

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.