14.9.2022. 21:34
0
Vlasnik televizije Pink odgovorio Baki Prasetu: Milici sam sve priznao, a šta ćemo s tvojim utajenim porezom
Sukob Željka Mitrovića i Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ne smiruje se, a vlasnik televizije Pink odgovorio je na nove optužbe jutjubera.

Baka Prase tvrdi da će objaviti nove dokaze o Mitrovićevom navodnom odnosu s maloljetnicama, nakon čega se oglasio gazda TV Pinka.

- Hahaha, Baka opet netalentovano predvidiv! Što se tiče Andrijane, ona ima 26 godina i nikada nisam bio s maloljetnicom, za razliku od tebe, pedofilčino jedna - napisao je Mitrović, pa pomenuo i suprugu Milicu Mitrović.

- Milicu ludački volim, jer kad god sam pijan napravio neko sra*e, ja sam prvo njoj priznao i tu mi je oprostila pola, jer sam priznao bez prinude, a drugu polovinu sam izdržao pod se*sualnim sankcijama! Nego, šta ćemo sa više od tvoja 3 miliona utajenog poreza, dokumentacija već u tužilaštvu! UPS! - poručio je Željko Mitrović.


(Admir O.)

Baka Prase
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.