18.10.2022. 23:16
4
Evo zbog čega su se posvađali sarajevski 'žestoki momci' Mirza Hatić i Amir Pašić Faćo
Povod obračuna su TikTok video klipovi koje snimaju bosansko-hercegovački opasni momci.

Večeras se dogodio incident, kada je pod stan u kojem živi Amir Pašić Faćo sa svojom porodicom, došao Mirza Hatić. Nakon uznemiravanja, privela ga je policija MUP-a KS.

“Faćo! Pišite mu nek siđe. On je ovdje podstanar. Nemoj gađati, hajde siđi. Hajde čekam te ja, nemoj bacati flašu. Ovo ti je adresa broj 32. Ima priliku da kaže, siđi Faćo dole. Kad psujete, hajde siđi. Čim izađe na vrata odmah pucam u njega. Hajde siđi. Lako je iz kuće lajati. Odmah u noge, raznesi ga.

Evo vidite šmekera. Gospodo ja vas podržavam. Evo vidite gospodo koga je Amir Pašić Faćo pozvao. Ima ovdje jedan što mi je psovao oca mrtvog. On ovdje živi, Amir Pašić Faćo vi znate kakav je to čovjek. Zovem ga da siđe, da vidim šta je. Neću Allaha mi ugasiti telefon. Nemaš pravo da mi uzmeš telefon. Nemaš pravo Gospodarami. Vi mene ometate, vi radite svoj posao.

Policajac je pozvao Specijalnu jedinicu MUP-a kako bi utvrdili identitet osobe koja se dere i snima ispred zgrade u Sarajevu.

“Evo mangupe.  Smekeru. Mene će odvesti ljudi da se odmorim malo. Vi ćete mene svakaok privesti. Vidite nemam oružja, prerovite me, nisam drogiran nisam pjan. Da ja ne bi ponižavao ove ljude, dali su i naredbu. Sad će marica doći. Selamalek.”

“Naređujemo vam da prestanete sa vikom. Narušavate javni red i mir. Kada ugasite telefon izvršit ćemo pregled!”

Cijeli obračun nastao je zbog snimljenih video klipova na TikTok-u u kojem su pale grube riječi. U sukobu su učestvovali opasni momci Mirza Hatić, Amir Pašić Faćo i Elvis Zemanić. Sva trojica su od ranije punili sadržaje crne-hronike te su itekako poznati istražnim organima.

Pogledajte video zbog čega je nastao sukob između njih.

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.