3.11.2022. 20:36
0
Snimak s Karleušinog nastupa pokrenuo lavinu reakcija: Tijelo daleko od savršenog kao na slikama na društvenim mrežama
Jelena Karleuša, između ostalog, poznata je po svojim izazovnim odjevnim kombinacijama u kojima često pozira. Njene savršene fotografije na društvenim mrežama skupljaju veliki broj lajkova, a mnogi su oduševljeni njenim izgledom.

Ipak, u nekoliko navrata snimci s njenih nastupa dokazali su drugačije. Tako je isplivao video s njenog posljednjeg nastupa, a fanovi su primijetili kako nije sve tako savršeno kako se čini na fotografijama.

Karleuša je nastupila u crnom bodiju koji je otkrivao njene obline, a u jednom momentu se izula i još više podigla atmosferu na nastupu.

“Ja tek sad vidim da one nisu toliko savršene ko na slikama, bar mi je sad lakše”, “Šta je s tobom, perfekcija nestala” glasili su neki od komentara, a bilo je i onih koji su stali u Jeleninu odbranu i istakli kako izgleda odlično za svoje godine.

@markomeglaj4 Uhhh koja guzaa 🥵🥵🥵🔥#fyp #foryou #foryourpage #foryourpagetiktok #viralvideo #viral #tiktok #balkan #followme #Zagreb #h2o #jelenakarleusa ♬ original sound - markomeglaj4

(A. Balićevac)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.