30.12.2022. 12:18
0
Svi bruje o transrodnoj pjevačici prostitutki: Otkriveno šta joj piše u ličnoj karti
Ona je švicarska transrodna pjevačica i ne prestaje da izaziva pažnju javnosti.

Budući da je nekada bila “oženjena” i ima dvoje djece iz tog braka, a sada je prava žena sa jakim oblinama, mnogo pažnje izazivalo je i njeno ime.

Naime, dugo se špekulisalo da li je Elektra Elite njeno pravo ime ili samo umjetničko, a ovo je istina:

– Elektra Elite je njeno pravo ime. To joj piše u ličnoj karti, kao i u pasošu. Ona je oduvijek željela to ime, to je i ostvarila onog trenutka kada se odlučila za tranziciju. Ona je sve to legalno uradila odavno u Švicarskoj – prenose mediji.

Mnogi joj nisu vjerovali na riječ da joj je to pravo ime, a sada je riješila svima da zapuši usta. Ona je na svom storiju objavila da putuje u Tursku, a ono što smo primjetili je da na njenoj avionskoj karti piše – Electra Elite, što samo potvrđuje da je to njeno pravo ime.

Ono što se da primjetiti je da pjevačica uživa u luksuznom životu. Brendirani koferi od skoro 10.000 eura, biznis klasa, luksuzna torba i skupi sat od 15.000 eura su tu!

Podsjetimo, Elektra je svoju popularnost učvrstila nakon priznanja da je transrodna osoba i da se već trinaest godina bavi prostitucijom u Švicarskoj. Elektra se 2007. godine razvela od supruge i odlučila da promijeni pol. Za tu odluku je imala potpunu podršku, kako svoje supruge i sina i kćerke, tako i podršku majke i brata, prenosi Avaz. 



(A.R.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.