1.1.2023. 20:37
1
Tea Tairović zaigrala kukovima: Publika u glas vrištala
Mnogi pjevači i pjevačice su se trudili da u 2022. godini naprave što veći broj hitova koji će obilježiti, sada već prošlu godinu.

Definitivno, pjesme koje su obilježile godinu iza nas jesu pjesme Tee Tairović, a to se moglo vidjeti i na dočeku. Naime, ova mlada pjevačica je nastupila u jednom hotelu, gdje je atmosfera bila i više nego na nivou. 

Tea se pojavila u sivoj suknji i topu, a svi oko nje nisu mogli da skinu pogled sa nje. 

Još kada je zaplesala svoj vatreni ples, čitava sala je ustala i u glas pjevala njen hit "Dva i dva" sa posljednjeg albuma koji je objavila. 

Pjevačica je uzvikivala "Hajde" i vješto koketirala s publiku, na šta su reakcije bile i više nego odlične.

Ovu situaciju je snimio jedan gost i objavio na TikToku.

@tairovic.tea #teatairovic #hotelmajdan #serbia #happynewyear #2023 #fyp #live #viral #fy ##dvaidva ♬ original sound - 𝙏𝙀𝘼 𝙏𝘼𝙄𝙍𝙊𝙑𝙄𝘾
(A. Balićevac)

 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.