2.1.2023. 16:45
0
Snimak sa nastupa pokazuje istinu o kilaži Dare Bubamare
Ulazak u Novu 2023. godinu mnogi su proslavili uz hitove Dare Bubamare. Popularna pjevačica održala je doček za pamćenje, a snimci sa veselja, pored dobre atmosfere, otkrili su i istinu o kilaži ove poznate dame

Nije tajna da Dara ‘voli da se zaigra’ u aplikacijama za obradu fotografija, te na Instagramu ne možete vidjeti realno stanje stvari.

Međutim, pojavili su se snimci na kojima se jasno vidi da Bubamara kuburi sa viškom kilograma.

Ukoliko posmatrate neke od ranije objavljenih fotografija na pjevačicinom Instagramu, uočit ćete da je struk izuzetno vitak. Ali, ovog puta virtuelna laž nije prošla neprimjećeno.

‘Kilo gore, kilo dole’, istina je da nije važno, jer kada Dara Bubamara uzme mikrofon u ruke sve se zaboravlja.


(Admir O.)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.